Mini Dİsco Anılarımız…
İlk MİNİ DİSCO’da tanıştık, KOSTÜM PARTİSİ’nde ise küçük büyük hepimiz dans edip eğlendik… doğum günleri kutladık.
Sizlerle olmaktan çook keyif aldık…
İlizyonistler, süprizler, yepyeni partiler bizi bekliyor Mini Dİsco’da…
İlk MİNİ DİSCO’da tanıştık, KOSTÜM PARTİSİ’nde ise küçük büyük hepimiz dans edip eğlendik… doğum günleri kutladık.
Sizlerle olmaktan çook keyif aldık…
İlizyonistler, süprizler, yepyeni partiler bizi bekliyor Mini Dİsco’da…
23 Ocak 2010 - 09:42
Merhaba, ben kızımla her 2 partinize de katıldım. Çocukların palyaçolarla oynadığı ya da çocukların beraber oynadığı çok ortam olabiliyor ama ben kızımla minik bir disco ortamında dans etmekten beraber eğlenmekten çok mutlu oldum. Ben de çocuklu bir anne olarak bu tarz ortamlara sıkça gidemiyorum ama gündüz bir vakitte hem onlara hem bize uygun olmuş bu mini k disco
)…. Hatta bir daha kostüm partisi olursa kesinlikle ben de kostüm giyip geleceğim.
23 Ocak 2010 - 09:56
Geçen hafta sonu kuzenim ve kızımla katılmıştım. Çocuklar durmaksızın dans edip hopladılar hatta yeni bir arkadaş bile edindik
Bundan sonra özel gösteriler de yaparsanız çok hoşumuza gider. İlizyonist demişsiniz Şubatta mı çıkacak? Çok seviniriz teşekkür ediyorum.
23 Ocak 2010 - 10:14
oğlumla partiye geldiğimizde, içeride hakikaten bir minik bir disko olduğunu gördük. tüm çocuklar ve oğlum için çok eğlenceli bir öğleden sonra oldu. bu organizasyonun devamını bekliyoruz.. teşekkürler.
23 Ocak 2010 - 10:17
murphy’s de harika bir parti yaşadık, hem ben hem de kızım çok eğlendik. babamıza anlattık akşam
bu etkinliğe katılarak çok doğru bir karar vermişim, arkadaşlarma da tavsiye ettim.
sevgiler, yonca
23 Ocak 2010 - 10:20
mini disco, büüykler için minik ama çocuklar için dev bir discoydu
eğlenceli ve hareketli geçti. çocuklar çok keyifli saatler geçirdi. tabi biz de eğlendik,yani kısaca herkes hayatından çok memnundu.
yine olsun, yine gelelim
23 Ocak 2010 - 10:41
Sevgili Anneler,
Öncelikler yorum ve önerileriniz için çok teşekkür ederiz.
1_ Şenay hanım: Evet, müzik konusunda ilk partimizde biraz sıkıntı yaşadık ama ikincisinde çözdük. İlk partimizde palyaço ablamız vardı ama, İlizyonist vb. konusunda bir yanlış anlama olmuş sanırız, onlar sonraki partilerimizde sizi bekliyor
Beklentilerinizi belirtirseniz onları da planlarımıza dahil edebilriz.
2_Gülseren hanım: Bir süre sonra tekrar kostüm partisi yapacağız:) Zaten amacımız sadece çocukları değil aileleri de beraber rahatça eğleneceği, çocukluğuna döneceği bir ortam yaratmak. Teşekkürler
3_Selin hanım: Evet bundan sonraki parti için İlizyon gösterisi planlıyoruz
4_Firdevs hanım: Çok memnun olduk yine bekleriz:)
5_ Elif hanım: Artık babalar da katılmaya başladı bir sonrakinde babanızı da bekleriz:)