Bayındır Hastanesi İkizler Partisi
Bayındır Hastanesi İkizler Partisi geniş bir katılımla Mothersplanet organizasyonunda Murhyps de yapıldı.

Ankara’nın farkılı yerlerinden gelen ikizler animasyon ve şarkılar eşliğinde eğlendiler.

Bayındır Hastanesi İkizler Partisi geniş bir katılımla Mothersplanet organizasyonunda Murhyps de yapıldı.

Ankara’nın farkılı yerlerinden gelen ikizler animasyon ve şarkılar eşliğinde eğlendiler.

04 Şubat 2010 - 12:24
Merhaba,
Benim adim Aysegul Aygun Coskun. Cumartesi gunu duzenlenen “ikizler partisi” ne katıldım.
Öncelikle hem kendi adıma hemde cocuklarim icin bu kadar incelikli, bu kadar keyifli bir parti hazırladığınız için çok teşekkür ederim.
Bildiğiniz gibi biz ikiz aileleri pek çok aileden farklı olarak hem kendimiz hem de çocuklarımız için iyi şeyler yapmaya daha çok zaman ihtiyacı duyuyoruz.
Cumartesi günü hazılanan parti benim ve çocuklarım için bu bakımdan çok önemliydi. Girişteki karşılamadan çıkıştaki uğurlamaya kadar organizasyonun başarısı, ikramlar harikaydı. Sahnedeki animasyon ekibi hem beni hem çocuklarımızı coşturdu. Ne çocuklar ne de biz sahneden ayrılamadık. Hele doktorlarınızın hepsinin orda hazır bulunması sahneye çıkıp kendilerini tanıtması beni çok etkiledi. Pasta, müzikler vs.. daha sayacak ne çok şey var.. Orda tanıştığımız iki aileler ile yakınlaşmamız ve organizasyonun ikizlere gösterdiği hassasiyet gerçekten hayranlık vericiydi.
Size yürekten teşekkür ediyorum..
Bu tür etkinliklerinizin devamını diliyorum..
Sevgilerimle..
04 Şubat 2010 - 12:35
Merhaba,
Çocuklarım ve bizim için çok eğlenceli geçen bir parti oldu. Özellikle animasyonlar harikaydı.
Teşekkürler
Aylin